Passer au contenu principal

Cette offre a expiré

Internal Sales - toekomstige External Sales - Metallurgiesector FR / NL

Employeur
Habeas
Lieu
Angleur, Liège
Date de clôture
10 juil. 2023

Afficher plus

Détails de l'offre

Wij zoeken: Internal Sales - toekomstige External Sales - Metallurgiesector FR / NL - Luik - COD - voltijds.

Zinacor, gevestigd in Angleur (Luik), is sinds het einde van de jaren '90 gespecialiseerd in de productie en verkoop van zinkdraad en zink-aluminiumdraad. Deze draden worden in de metallisatiesector gebruikt als anticorrosiecoating door bedrijven die windturbines, rails, bruggen, water- en gasleidingen, enz. vervaardigen.

De activiteit die werd opgestart ten tijde van de Vieille-Montagne, werd in 1997 overgenomen door de Duitse groep Grillo Werke en is vandaag wereldleider in zijn domein via zijn twee productievestigingen (Angleur en Duisburg). Het bedrijf is ISO 9001 en 14001 gecertificeerd. Zinacor draagt bij tot het respect voor het milieu door de aanzienlijke duurzaamheid van de bescherming die zijn producten bieden (vermindering van onderhoud en afval). De vestiging in Angleur biedt werk aan een dertigtal mensen.

Wij zijn op zoek naar een (m/v/x):

Internal Sales - toekomstige External Sales - Metallurgiesector FR / NL

Functie

Je rapporteert rechtstreeks aan de Plant Manager en maakt deel uit van het verkoopteam, dat momenteel uit twee interne verkopers bestaat.

Na een periode van productopleiding:

  • je onderhoudt en ontwikkelt de relatie met het bestaande, stabiele Nederlandstalige klantenbestand; je beheert het administratieve gedeelte van je portefeuille (prijsberekeningen, opstellen van offertes); je denkt strategisch mee om meer globale oplossingen voor te stellen voor bestaande klanten of potentiële nieuwe markten; je voert gerichte en doeltreffende prospectie in de gebieden waar Zinacor de markt rechtstreeks benadert (voornamelijk België en Nederland) en traint en motiveert de vertegenwoordigers die in de verschillende Europese landen aanwezig zijn; je begeleidt hen tijdens meer strategische verkoopbezoeken; je analyseert technische specificaties met de interne afdelingen van het bedrijf, stelt voorstellen en haalbaarheidsstudies op voor projecten, onderhandelt over contracten, anticipeert en stelt orderprognoses op; je vertegenwoordigt het bedrijf op belangrijke professionele evenementen (beurzen, enz.); je rapporteert regelmatig aan de Plant Manger; na een periode van 6 maanden tot 1 jaar groei je door naar een externe verkoopfunctie (technisch vertegenwoordiger).

Profiel  

  • Je hebt een hogere technische opleiding genoten (materiaalwetenschappen, chemie, engineering of andere) of een commerciële opleiding (buitenlandse handel, marketing, HEC of andere). Je hebt een eerste ervaring in de verkoop van technische producten. Je bent tweetalig Nederlands/Frans en hebt idealiter een goede kennis van het Engels. Je staat open voor reizen in België en Nederland. Je woont binnen een redelijke afstand van Angleur. Je bent georganiseerd en nauwgezet, je houdt van klantencontact, je bent reactief en je beheert je contracten nauwgezet.

Aanbod

  • Een Luikse kmo, wereldleider in zijn sector. Een functie die het beheer van gevestigde accounts omvat. Een boeiende en dynamische werkomgeving. Een aantrekkelijke verloning met bedrijfswagen. Een voltijds vast contract.

Ref. 835-001 (2023)

Een motivatiebrief is altijd welkom. Je sollicitatie wordt snel en vertrouwelijk behandeld. habeas beheert deze opdracht exclusief.

Entreprise

Nous trouver
Website
Téléphone
+32 4 371 55 50
Lieu
Tienne aux Pierres
150
5100
Wépion
22
BE

Recevez des alertes d'offres d'emploi

Créez une alerte d'offre et recevez des recommandations personnalisées directement dans votre boîte de réception.

Créer une alerte