Passer au contenu principal

Het is belangrijk een werkomgeving te vinden die je de kans biedt om je te ontplooien als verpleegkundige

Date de publication: 14 déc. 2016

Iedereen weet dat de job van verpleegkundige geen piece of cake is. Er zijn niet enkel professionele vaardigheden voor nodig maar ook een pak menselijke kwaliteiten. Passie voor het beroep en sociale spirit spelen een belangrijke rol. Een gemotiveerde verpleegkundige haalt voldoening uit het contact met en de ondersteuning van patiënten in moeilijke momenten.   

Toch zijn passie en persoonlijk engagement niet genoeg om je voluit te ontplooien. Ook de werkomgeving is van fundamenteel belang. Bij de Europa Ziekenhuizen optimaliseren we de kwaliteit, de veiligheid en het comfort van de zorg voor elke patiënt, in een gemoedelijke omgeving, ver weg van de gebruikelijke ziekenhuissfeer.    

De Europa Ziekenhuizen doen dit door continue te investeren in zijn team artsen, verplegend personeel en professionele uitrusting. Verpleegkundigen werken er in een performante en hoogtechnologische omgeving, met geavanceerd materiaal. Zo kunnen ze elke patiënt een compleet gamma van hoogwaardige medische zorgen aanbieden.

Een succesvolle carrière als verpleegkundige vergt ook opleiding

Leren en bijscholen. De Europa Ziekenhuizen stimuleert medewerkers in het uitbreiden van hun kennis en het ontwikkelen van hun vaardigheden. Hierdoor kan iedereen enthousiast aan zijn carrière bouwen. De Europa Ziekenhuizen biedt een heleboel interne en externe opleidingen aan, een verwelkomingsweek voor nieuwe verpleegkundigen, een restaurant met heel voordelige prijzen, taalcursussen… Met respect voor alle sectorakkoorden over premies en aanverwanten… en zelfs meer voor bepaalde prestaties.      

De Europa Ziekenhuizen, een menselijke werkgever met een moderne infrastructuur

De Europa Ziekenhuizen zijn een referentieziekenhuis voor Brussel en omgeving. Als meertalig algemeen ziekenhuis bieden wij een volledig zorgaanbod aan op onze beide sites, St-Elisabeth in Ukkel en St-Michiel in Etterbeek/Europese Wijk.

Met ruim 300 artsen-specialisten en 1.800 medewerkers zetten wij ons elke dag samen in om zo’n 2500 patiënten een juiste diagnose, een gepaste behandeling en gepersonaliseerde zorg te bieden. Daarbij zetten wij de meest geavanceerde medische technologie in binnen een hedendaagse infrastructuur, om iedere patiënt hoogkwalitatieve en veilige zorg te bieden in het grootst mogelijke comfort.

Met zulke troeven zijn de Europa Ziekenhuizen vast en zeker een bevoorrechte werkgever voor elke verpleegkundige die een rijke en gevarieerde carrière wil opbouwen.

 

De Europa Ziekenhuizen versterken voortdurend zijn teams. Ontdek alle vacatures (m/v) op workat.europehospitals.be.